La eUniv i Universae firmen un conveni de cooperació acadèmica

El Rector de la eUniv, el Dr Antoni Noguero, i l’Apoderat General d’Universae, Miguel Sieteiglesias, van firmar el passat dimecres 6 de març un acord de cooperació acadèmica que estableix les bases d’admissió i convalidació específics pels titulats de CFGS procedents dels instituts d’Universae.

El Dr. Antoni Noguero ha recalcat que aquest “és un acord important per seguir amb l’estratègia d’implementació territorial de la eUniv” i que “la col·laboració amb Universae demostra el potencial que té la metodologia de la eUniv en el desenvolupament formatiu dels alumnes més joves”. Per la seva part, el sr. Miguel Sieteiglesias ha assenyalat que “aquesta col·laboració permetrà a Universae ampliar les sortides que ofereim als alumnes un cop acaben els estudis”.

UNIVERSAE és un centre de formació professional que abasta diversos àmbits i que s’especialitza en el sector de la salut i la tecnologia. A més, UNIVERSAE compta amb campus a diferents punts geogràfics a nivell internacional: més de 90.000 m² repartits entre Espanya, EUA i Llatinoamèrica a disposició de l’alumne.