Seminari de Cultura Universitària de l’IUAM

L’Institut Universitari Alma Mater (IUAM) de la eUniv, en conveni amb el Vicerectorat de Cultura i Extensió Universitària de la Universitat de Lleida, organitzen aquest curs la primera edició del Seminari de Cultura Universitària, dedicat a difondre aquells elements simbòlics i patrimonials de la institució universitària entre la seva comunitat.

La primera sessió del Seminari va tenir lloc al passat dia 27 de febrer i va anar a càrrec de la Dra. Lucía Lahoz, catedràtica d’Història de l’Art de la Universitat de Salamanca, que va analitzar la funció simbòlica de l’arquitectura universitària a través del “tapís de pedra” que és la portalada de la seva universitat.

La segona sessió es va celebrar el passat 14 de març i es va dedicar al tema del debat, la dialèctica i la oratòria com a metodologies presents en la universitat europea des dels seus orígens medievals fins la data d’avui, que fou exposat pel Dr. Adolfo Lucas, professor de la Universitat Abat Oliba CEU de Barcelona.

La sessió del mes d’abril serà dedicada als colors universitaris i la seva projecció des de les facultats als ensenyaments, i anirà a càrrec del Dr. Marc B. Escolà de la eUniv.