Constituït el Centre d’Estudis Mediambientals de la eUniv

La Junta Acadèmica de la Universitat va acordar en la seva sessió ordinària del mes de setembre, a instàncies de la Direcció de l’Escola de Doctorat, la constitució del Centre d’Estudis Mediambientals (CEM) de la eUniv.

El CEM es constitueix formalment com un òrgan acadèmic depenent de l’Escola de Doctorat i encarregat d’organitzar les línies de recerca doctoral especialitzades en l’àmbit mediambiental, així com de la convocatòria d’activitats acadèmiques de dinamització científica.

En la seva fase preparatòria, el CEM ja havia començat les seves activitats científiques preparant la línia de recerca doctoral sobre la gestió dels residus a Europa, i també convocant jornades de debat, com la realitzada sobre la gestió dels residus COVID (setembre del 2021) o  sobre de l’Economia Circular (proper octubre 2022), aquesta en col·laboració amb l’Escola de Relacions Públiques de la Universitat de Barcelona.

La Junta Acadèmica va aprovar també la proposta de nomenament de la Dra. Conxa Puebla com a directora del CEM, i la de la doctoranda Maria A. Tarrés com a secretària.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *