La eUniv celebra l’Ordenament dels Actes de Constitució dels Òrgans Acadèmics

l’Ordenament dels Actes de Constitució dels Òrgans Acadèmics

La universitat conforma la Junta i el Senat Acadèmics i nomena com a Rector al Dr. Antoni Noguero.

El passat 21 de febrer es va dur a terme l’Ordenament dels Actes de Constitució dels Òrgans Acadèmics de la Universitas Europaea (eUniv). L’acte, que es va dur a terme a l’Auditori Nacional d’Andorra (Ordino) i que va començar a les 12h, va comptar amb la presència del Cònsol Major del Comú d’Ordino, l’Hble. J. Àngel Mortés, i la Ministra d’Educació d’Andorra, l’Hbla. Ester Vilarrubla.

La jornada va començar a les 11h amb la rebuda dels convidats a l’Auditori Nacional d’Andorra i, a les 12h, va començar la cerimònia amb la conformació de la Mesa, sota la presidència de l’Administrador, el Sr. Anton Miret. Al llarg del matí es van conformar també la Junta Acadèmica, el Senat Acadèmic i es van nomenar els càrrecs de les Secretaries dels centres acadèmics i de les Direccions de les Càtedres, així com les seves Secretaries.

La cloenda de la jornada, a càrrec del Rector de la Universitat, el Dr. Antoni Noguero, va tenir lloc a les 13:30h, moment en què els assistents van cantar l’himne universitari Gaudeamus Igitur. Finalitzat l’acte, es va celebrar el dinar de commemoració al restaurant de l’Hotel Coma d’Ordino.