Acord entre la eUniv i la Fundació Arnau Mir de Tost

La Universitat Europea col·laborarà amb la fundació per promoure activitats i esdeveniments

La eUniv ha establert un acord de col·laboració amb la Fundació Arnau Mir de Tost amb l’objectiu de facilitar la difusió de les activitats i esdeveniments d’ambdues institucions entre les respectives comunitats.

La Fundació Arnau Mir de Tost fixa el seu àmbit principal d’actuació en la defensa i promoció del patrimoni cultural i natural de la Vall d’Àger, així com la difusió de la figura històrica d’Arnau Mir de Tost, especialment vinculada a aquest territori, però també a les Valls d’Andorra.

El seu actual president és el Dr. Francesc Fité, professor emèrit de la Universitat de Lleida i membre del Senat Acadèmic de la eUniv.

Les persones de la comunitat universitària interessades en accedir a les seves publicacions, projectes i activitats de la Fundació Arnau Mir de Tost trobaran un enllaç directe des del web de la eUniv a www.fundacioarnaumirtost.cat.

L’acord contempla també la cooperació en projectes de recerca doctoral a través de la Càtedra Arnau Mir de Tost d’Arts i Humanitats de la eUniv.