La eUniv i els Jesuïtes de Bellvitge signen un conveni de col·laboració i cooperació acadèmica

El passat dimecres 16 de novembre, el rector de la eUniv, Antoni Noguero, i la directora general dels Jesuïtes de Bellvitge, Núria Gonzalo Piguillem, es van reunir per signar un acord de col·laboració i cooperació acadèmica entre ambdós centres acadèmics. Amb aquesta aliança s’estableixen les regles bàsiques per promocionar els estudis de la eUniv entre els alumnes de Jesuïtes de Bellvitge.

El Dr. Antoni Noguero ha recalcat que aquest “és un acord important per seguir amb l’estratègia d’implementació territorial de la eUniv” i que “la col·laboració amb els Jesuïtes de Bellvitge demostra el potencial que té la metodologia de la eUniv en el desenvolupament formatiu dels alumnes més joves”. Per la seva part, la Sra. Núria Gonzalo Piguillem ha assenyalat que “aquesta col·laboració permetrà als Jesuïtes de Bellvitge ampliar les sortides que ofereixen als seus alumnes un cop acaben els estudis”.

A més, l’acord entre les dues entitats contempla que els docents i membres d’ambdues comunitats participin de forma conjunta en actes institucionals, col·laborin en iniciatives de recerca. Cal recordar que a aquest acord s’hi suma el que ja es va signar entre el centre Jesuïtes Sarrià-Sant Ignasi i la Universitat Europea el passat mes de febrer.