La eUniv participa en el curs “Escriptors catalans contemporanis. Noves mirades per a noves docències”

La Facultat de Filologia Catalana de la Universitat Europea ha formarà part del curs organitzat per la Societat Catalana d’Història Cultural i l’ISCREB

El curs internacional virtual “Escriptors catalans contemporanis. Noves mirades per a noves docències” comptarà amb la participació de la eUniv dins del seu programa. L’estructura es dividirà en diverses sessions (50 hores en total) que s’impartiran entre el 25 de setembre i l’11 de desembre d’enguany.

A més de la eUniv, altres universitats com la Universitat de Barcelona (UB), la Universitat Internacional de Catalunya (UIC) o la Universitat Pompeu Fabra (UPF), entre d’altres, participaran en les sessions programades. Alguns dels autors que es cobriran al llarg del curs són Joan Maragall, Víctor Català, Mercè Rodoreda, Josep Carner o Àngel Guimerà, entre molts d’altres.

D’aquesta manera, dins del marc de la llengua catalana, l’objectiu del curs és abordar diversos escriptors i escriptores catalans, posar-los en valor i projectar la seva obra i la seva mirada vers la docència.