La eUniv s’incorpora a la Càtedra Turó de la Seu Vella de Lleida

El Rector de la eUniv, el Dr. Antoni Noguero, ha signat en data 27 de juliol el conveni d’incorporació de la nostra universitat a la Càtedra Turó de la Seu Vella de Lleida, impulsada per la Universitat de Lleida (UdL) per a promoure la protecció d’aquest històric entorn patrimonial davant la UNESCO.

L’acte de signatura, celebrat al Rectorat de la Universitat de Lleida, ha comptat amb la presència institucional dels cònsols major i menor del Comú de Sant Julià de Lòria, Josep Majoral i Mireia Codina, que és, a la vegada, impulsor de l’Associació Campus Universitari. En aquesta trobada han pogut departir amb el Rector de la UdL, el Dr. Jaume Puy, sobre les positives dinàmiques que comporta la relació entre ciutat i universitat.

Els pareatges andorrans del segle XIII, origen de la sobirania del Principat, van ser signats al Castell del Rei d’aquest turó pel bisbe d’Urgell i el Comte de Foix davant el rei Pere II, que en va ser fiador. La commemoració d’aquest fet històric tant transcendental és el que motiva la participació de la eUniv com a entitat fundadora d’aquesta Càtedra.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *