La Universitat Europea IMF i ACTINN signen un acord de col·laboració en projectes de formació

Volen impulsar un programa de formació continuada adaptada a les necessitats dels associats al clúster.

La Universitat Europea IMF (eUniv), institució andorrana d’ensenyament superior establerta a Sant Julià de Lòria, i ACTINN, el clúster de la innovació i les noves tecnologies d’Andorra, han signat un acord de col·laboració adreçat a:

  • Col·laborar en projectes de formació que ACTINN impulsi entre els seus socis i col·laboradors.
  • Impulsar un programa de formació continuada adaptada a les necessitats dels socis del clúster acreditat per una institució d’ensenyament superior.

El Rector de la eUniv, el Dr. Antoni Noguero, ha fet constar que “aquest acord de col·laboració amb ACTINN palesa i referma el nostre compromís institucional amb la creació i difusió del coneixement en l’àmbit de la innovació i de les noves tecnologies, cercant sempre un desenvolupament social i econòmic just i sostenible”.

D’altra banda, el president d’ACTINN, Albert Moles, afirma que “les nostres empreses i col·laboradors necessiten cada vegada més adaptar les seves capacitats i les competències dels seus equips a un entorn volàtil, incert, complex i ambigu, i per aquest motiu cal impulsar programes de capacitació innovadors”.