Celebrat el Seminari Doctoral d’Història de les Universitats

Els dies 4 i 5 de juliol del present 2022 es van celebrar les sessions del Seminari Doctoral d’Història de les Universitats, convocat per l’Escola de Doctorat J. H. Newman. Les sessions van tenir lloc a les sales de seminaris del Centre Cultural i de Congressos Lauredià.

Aquesta convocatòria científica fou organitzada per la Línia de Recerca Doctoral Universitats i País. Els doctorands i doctorandes de la línia hi van assistir amb caràcter preceptiu i van poder exposar i debatre sobre les seves recerques. Així mateix, el Seminari va comptar amb la presència de tres destacats historiadors de les universitats: el Dr. Rafael Ramis (Universitat de les Illes Balears), el Dr. J. J. Busqueta (Universitat de Lleida) i el Dr. Fco. Fdz. Luzón (Universitat Autònoma), que van compartir amb els doctorands i doctorandes les seves perspectives investigadores.

El Comú de sant Julià, per la seva part, a més de facilitar l’equipament comunal va organitzar una ruta laurediana per a tots els assistents al Seminari i els cònsols lauredians els van acompanyar al dinar de clausura de l’acte acadèmic.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *