Conveni entre l’Escola de Doctorat J. H. Newman de la eUniv i l’Escola Superior de Relacions Públiques de la UB

Amdues institucions han arribat a un acord per promoure la investigació científica i doctoral

L’Escola de Doctorat J. H. Newman de la eUniv i l’Escola Superior de Relacions Públiques (ESRP) de la UB han establert un conveni de cooperació acadèmica amb l’objectiu d’impulsar la recerca científica i doctoral en els àmbits específics de la Comunicació, la Publicitat, les Relacions Públiques i el Màrqueting.

Les activitats previstes s’integraran a la Càtedra Max Weber, en raó de la seva especialització en l’àmbit de les Ciències Econòmiques i Socials, i s’identificaran orgànicament a tots els efectes com a Observatori Europeu de la Comunicació, la Publicitat, les Relacions Públiques i el Màrqueting (OEC).

En virtut d’aquest conveni, el professorat de l’ESRP podrà accedir al Programa de Doctorat de la eUniv i integrar-se a la línia de recerca doctoral especialitzada de l’OEC, formar part dels òrgans previstos en el procediment doctoral, dirigir tesis, participar en les convocatòries científiques de l’OEC, proposar la publicació d’articles i ressenyes científiques o sol·licitar beques i ajuts a la recerca doctoral o postdoctoral.