La Dra. Mitjans participa a un recital poètic en un homenatge a Manuel Álvarez Ortega

L’acte, organitzat per la UCM, comptarà amb la presència de diversos experts i es podrà seguir en format online

Amb motiu de la propera publicació tardorenca de traduccions de l’antologia d’Álvarez Ortega (editorial Devenir), el Dr. Guillermo Aguirre Martínez coordina un recital virtual poètic el 14 de juny, a les 17hs, anomenat Hieren todas. Aquest acte està organitzat pel grup d’investigació Poéticas de la Modernidad de la Universitat Complutense de Madrid (UCM).

Gràcies a la invitació del Dr. Aguirre Martínez, la Dra. Marta Mitjans, membre de la eUniv, qui ha traduït el poema “Fiel a otra imagen” al català, per a l’esmentada antologia que es publicarà pròximament, també participarà en aquest recital. A més, la taula rodona de lectura poètica comptarà amb la presència de Jacques Ancet, traductor, assagista i poeta en llengua francesa, Jonathan Mayhew, catedràtic de Literatura Espanyola per la Universitat de Kansas, i Maria C. Fellie, professora de la universitat Estatal de Pensilvania i investigadora de l’obra d’Antonio Colinas, entre d’altres.

L’acte, que tindrà lloc a la Facultat de Filologia de la UCM, es podrà seguir en directe a través d’aquest enllaç de Google Meet:

https://meet.google.com/snb-iact-iui