El Senador de la eUniv, Alfred Albiol, rep el premi a la trajectòria professional de l’ACCID

El premi s’entrega a les persones que es distingeixen per la seva activitat en l’àmbit de la comptabilitat i la direcció

Moment de l’entrega del premi

El Dr. Alfred Albiol, senador de la eUniv, ha sigut guardonat amb el Premi a la Trajectòria Professional que entrega l’Associació Catalana de Comptabilitat i Direcció (ACCID). El premi s’entrega anualment dins el marc dels premis ACCID que enguany celebra la XVII Edició. Albiol ha explicat que “rebre aquest premi és tot un orgull i una satisfacció immensa”.

La notificació es va realitzar l’any passat, però a causa de la COVID19, el lliurament va tenir lloc el passat 3 de juny a l’edifici del Col·legi d’Economistes de Catalunya, a Barcelona. El jurat encarregat d’atorgar el premi, estava format per 4 persones vinculades al sector: Alfredo Rocafort, catedràtic de comptabilitat de la UB, Emili Gironella, soci-director de Gironella Auditors, Daniel Faura, president de l’ACCID, i Xavier Subirats, secretari del Col·legi d’Economistes de Catalunya.

En edicions anteriors, l’ACCID ha guardonat amb aquest premi a altres professionals com Salvador Alemany, conseller delegat d’ABERTIS, Mercè Martí, presidenta executiva de Kreston Iberaudit, i Emilio Álvarez, president del REA.

El Dr. Albiol és Economista (llicenciat a la UB) i Dr. En Administració i Direcció d’Empreses per la UAO (Universitat Abat Oliva). És auditor de comptes i ha sigut degà del Col·legi de Titulats mercantils de Barcelona i del Consell de Col·legis Titulats Mercantils de Catalunya.