La eUniv celebra la primera defensa de tesi doctoral a Sant Julià de Lòria

Aquest divendres 19 d’octubre, a la Sala de Plens de Casa Comuna de Sant Julià de Lòria ha tingut lloc la primera defensa de tesi doctoral de la Universitat Europea (eUniv) realitzada pel Sr. Jaume J. Barcons sota el nom de Els grups d’empreses: Una anàlisi jurídica laboral del cas espanyol. L’acte, que ha començat a les 12h, ha comptat amb la presència del Cònsol Major del Comú, Josep Majoral, i la Cònsol Menor, Mireia Codina, així com les autoritats acadèmiques corresponents i més d’una cinquantena d’assistents.


La sessió ha finalitzat a les 14h amb l’entrega del certificat corresponent al doctorand per part de la Presidència. El Sr. Barcons ha recalcat el seu orgull en poder “celebrar un acte tan important en un indret tan icònic de Sant Julià”. Tant el Cònsol Major com el Sr. Marc B. Escolà, secretari acadèmic de la eUniv, han volgut fer palès “el compromís de la universitat amb el territori i la voluntat de fer de Sant Julià un espai de referència en ensenyaments universitaris”.


La eUniv és una universitat online que ofereix estudis en administració d’empreses, dret, humanitats i filologia catalana i que es va establir al Principat d’Andorra per l’Acord de Govern del 18 de desembre del 2019. La Universitat Europea aposta per un model de qualitat que ofereix als seus estudiants una metodologia única que inclou 5 períodes d’admissió, assignatures seqüencials i una àmplia flexibilitat econòmica. Actualment, la Universitat compta amb més d’un centenar d’estudiants entre totes les branques de coneixement.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *