Investigadors visitants a l’Escola de Doctorat J. H. Newman

La Junta Acadèmica de la Universitat, a proposta del Director de l’Escola de Doctorat, Dr. Jordi Sauret, va aprovar els criteris i requeriments a aplicar als investigadors i investigadores visitants que sol·licitin realitzar recerques en les diferents càtedres especialitzades del centre.

D’acord amb aquestes, que diferencien entre pre-doctorals i post-doctorals, les persones admeses amb aquest estatut acadèmic hauran de fer constar la seva condició a la eUniv en totes les seves publicacions vinculades a la recerca efectuada, així com en totes les convocatòries científiques en les que participin mentre duri la seva estada a la eUniv.

El passat curs 2020-21, la Càtedra Fiter i Rossell de Ciències Jurídiques i Polítiques va tenir com a investigador visitant al Dr. Eugenio Pérez de Francisco, del Departament de Dret Internacional de la Universitat d’Alcalà d’Henares, i l’Observatori Europeu de la Comunicació, per la seva part, va comptar amb la presència de la Dra. Clara Eugènia de Uribe Gil, professora de l’Escola Superior de Relacions Públiques de la Universitat de Barcelona. En el present curs 2021-22, la Càtedra Manuel de Pedrolo compta com a investigadora visitant amb la professora Sra. Maria Pupysheva, de la Universitat Estatal Lingüística de Moscou, fent una estada pre-doctoral tutelada per la Dra. Helena Serés.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *