El Consejo General de Economistas distingeix el senador de la eUniv Alfred Albiol amb la Creu al Mèrit en el Servei de l’Economia

El Consejo General de Economistas (CGE) ha distingit l’economista i auditor de comptes (ICAC) Alfred Albiol amb la Creu al Mèrit en el Servei de l’Economia.


Alfred Albiol és actualment conseller de la Junta de Govern del Col·legi d’Economistes de Catalunya (CEC) i director del Fòrum Concursal organitzat pel CEC. Ha estat també president del Registro de Expertos en Economía Forense (REFOR) del CGE, vicesecretari del CGE, vicedegà del Col·legi d’Economistes de Catalunya i degà del Col·legi Oficial de Titulats Mercantils i Empresarials de Barcelona.


Llicenciat i Doctor en Dret per la Universitat de Barcelona i llicenciat i Doctor en ADE per la Universitat Abat Oliba CEU, és professor titular emèrit de Dret Mercantil de la Universitat de Barcelona i membre del Consell Assessor de la Revista Insolvencias&Reestructuraciones de l’editorial Iustel direct. A més ha estat Diputat al Parlament de Catalunya en la primera i la segona legislatura, membre del Consell d’Administració de la Corporació Catalana de Ràdio i Televisió, vocal del Consell Social de la Universitat Pompeu i Fabra en representació dels Col·legis Professionals, Diputat de la Diputació Provincial de Barcelona i Conseller de la Corporació Metropolitana de Barcelona, entre d’altres càrrecs.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *