La eUniv i els Jesuïtes de Sarrià – Sant Ignasi signen un conveni de col·laboració i cooperació acadèmica

Aquest divendres 18 de febrer, el rector de la eUniv, Antoni Noguero, i el director general dels Jesuïtes de Sarrià, Josep Mª Ramon Gimeno, s’han reunit per signar un acord de col·laboració i cooperació acadèmica entre ambdós centres acadèmics. Amb aquesta aliança s’estableixen les regles bàsiques per promocionar els estudis de la eUniv entre els alumnes de Jesuïtes de Sarrià.

El Dr. Antoni Noguero ha recalcat que aquest “és un pas important per seguir amb la implementació dels estudis de la eUniv arreu del territori” i que “el suport d’una institució com els Jesuïtes de Sarrià demostra el potencial que té la metodologia de la eUniv en el desenvolupament formatiu dels alumnes més joves”. Per la seva part, el Sr. Josep Mª Ramon ha assenyalat que “aquesta col·laboració permetrà als jesuïtes de Sarrià ampliar les sortides que ofereixen als seus alumnes un cop acaben els estudis”.

A més, l’acord entre les dues entitats contempla que els docents i membres d’ambdues comunitats participin de forma conjunta en actes institucionals, col·laborin en iniciatives de recerca.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *