La eUniv inaugura la nova seu ampliada de Sant Julià

La universitat comptarà amb més de 700 metres quadrats destinats a diferents espais i serveis

La eUniv ha inaugurat aquest divendres la seva nova seu ampliada a Sant Julià de Lòria. El nou espai comptarà amb quatre grans espais diferenciats: Aula Rector Noguero, Seminari Layret, IUTA/IUR NextG i Serveis Acadèmics. L’acte, que ha comptat amb una seixantena d’assistents, ha congregat personalitats de l’àmbit polític, acadèmic i econòmic. Entre els assistents hi havia el Cònsol Major de Sant Julià, Josep Majoral, la Cònsol Menor, Mireia Codina, el Secretari d’Estat d’Educació, Josep Antoni Bardina, el Director General d’Universitats, Xavier Campuzano i el director de l’AQUA, Isaac Galobardes, entre d’altres.

Bardina ha assenyalat, en el seu parlament, la importància d’atraure talent per seguir avançant com a país. Tot seguit, el Cònsol Major ha comentat que “només tinc paraules d’agraïment per la feina feta per la Universitat Europea“. Majoral també ha dit que “la universitat sempre ha estat al costat de la corporació i el seu èxit ha facilitat el camí dels que han vingut després”. Finalment, el rector de la eUniv, el Dr. Antoni Noguero, ha tancat l’acte esmentant que “la universitat va prenent forma pas a pas, gràcies a una dedicació continuada i compromesa“.

Avui dia, la eUniv compta amb més de 300 alumnes de Bàtxelor i màster i altres 300 en programes propis. A més, al llarg dels quatre anys d’existència de la universitat s’ha aconseguit bastir una oferta acadèmica àmplia, amb 4 centres i gairebé vint titulacions universitàries, que compten amb 4 facultats que ja acullen més de 70 professors. A tot això, cal afegir-hi l’Oficina Exterior de la Universitat a la capital de l’Equador, des d’on es gestionen les relacions amb les universitats sud-americanes.

Totes les fotografies han estat realitzades i cedides pel Comú de Sant Julià de Lòria.