La Universitat Europea i Linkia FP fimen un conveni de cooperació acadèmica per promoure els estudis de la universitat andorrana

L’acord segueix la línia de col·laboracions que la eUniv ha establert per donar a conèixer la institució i els estudis andorrans a nivell internacional

El passat mes de maig, la eUniv i Linkia FP, centre espanyol de cicles formatius de grau superior, van signar un acord de cooperació acadèmica que estableix les bases d’admissió i convalidació específics pels titulats de CFGS procedents de Linkia FP. El rector de la eUniv, el Dr. Antoni Noguero, i l’administrador únic de Linkia, el Sr. Xavier Camí van firmar el conveni en un acte protocol·lari celebrat a l’oficina exterior de la eUniv a Barcelona.

Amb aquest acord, la eUniv segueix amb la seva política d’aliances internacionals que permeten consolidar la marca universitària andorrana, així com la posició de Sant Julià de Lòria com a potència universitària. En aquest sentit, el conveni de cooperació amb Linkia FP se suma als ja establerts amb els centres d’Universae, dels Jesuïtes i l’Instituto Universitario Superior de San Isidro d’Equador, entre d’altres.

“La nostra voluntat és seguir fent marca i fent país arreu; la marca Andorra té molt potencial i creiem que des del món universitari podem impulsar aliances que siguin productives per la identitat del país”, ha afirmat el Dr. Noguero. De la mateix amanera, el Sr. Xavier Camí ha assegurat que “aquesta aliança és producte de la voluntat de totes dues entitats per donar valor i força a la formació de qualitat”.

Linkia FP és un centre de formació professional a distància format per diversos centres de referència com STUCOM, el Centre d’Estudis Politècnics, MONLAU o EduCem, entre d’altres. Linkia aposta per oferir un model pedagògic 100% en línia i presencial en què es combina la teoria i la pràctica professional i es capacita l’alumne en competències digitals d’última generació.