Programa executiu de Transformació Digital per a empreses

ACTINN, el Clúster de la innovació i noves tecnologies d’Andorra, i la Universitat Europea – IMF (eUniv) organitzen el primer Programa executiu de transformació digital que es realitza a Andorra de forma presencial. Està dirigit a directius, comandaments intermedis, professionals i autònoms que vulguin fer més competitius els seus negocis.

Segons el darrer informe de maduresa digital de la Cambra de Comerç (CCIS), MoraBanc i la consultora Iniced, les empreses andorranes continuen tenint com assignatura pendent la transformació digital. La nota del 2023  és d’un 3,55 sobre 10, amb una minúscula millora de quatre dècimes respecte a la nota del 2020.

Poden inscriure’s els socis d’ACTINN i d’Andorra Esports Cluster, i també està obert a altres empreses del país que vulguin formar-se en aquest àmbit de les noves tecnologies i la transformació digital dels negocis, sigui quin sigui el seu sector d’activitat.

El programa té una durada de 12 sessions, divendres tarda i dissabte matí, i comença el 5 d’abril. Si us voleu inscriure, heu d’enviar un e-mail  a info@euniv.eu. I ens posarem en contacte amb vosaltres.