Aprovat el pla d’estudis del Bàtxelor en Enginyeria d’Organització Industrial de la eUniv

En la sessió del dimecres dia 7 de febrer del 2024, el Consell de Ministres va aprovar el pla d’estudis del Bàtxelor en Enginyeria d’Organització Industrial de la Universitat Europea IMF.

Aquest Bàtxelor s’implantarà el proper curs 2024-25 a l’Institut de Tecnologia Aplicada de la eUniv en la modalitat virtual. La titulació correspon al nivell 6A del Marc Andorrà de Qualificacions (MAQ) i s’hi podrà accedir des de l’ensenyament secundari i des de la resta de vies complementàries.

La durada dels estudis –que tenen una càrrega de treball de 180 crèdits europeus– és de tres cursos acadèmics a temps complet dividits en sis semestres, no obstant, aquests estudis també es poden cursar a temps parcial, adequant-ne la durada.

Les persones titulades en aquest obtindran les competències per incrementar la competitivitat i la sostenibilitat de les activitats industrials i de serveis; promoure la millora contínua i la innovació de productes; i aplicar els models organitzatius, els serveis i els processos tecnològics més adequats a cada empresa, en el marc del nou model industrial.

L’alumnat d’aquest bàtxelor cursarà matèries sobre termodinàmica, sostenibilitat i medi ambient, estadística, física i química, tecnologia elèctrica i electrònica, gestió i finances de l’empresa, energies sostenibles, informàtica, i disseny i innovació, entre altres.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *