Una seixantena de persones assisteixen a la jornada d’economia circular i residus organitzada per la eUniv

L‘acte ha comptat amb la presència del Secretari d’Estat de Medi Ambient d’Andorra i una vintena d’experts del sector per parlar dels reptes que han d’afrontar les administracions públiques

La jornada “L’Economia circular i la gestió dels residus urbans a Andorra i Catalunya” organitzada per la eUniv ha congregat a una seixantena de persones a la seu de l’Escola Superior de Relacions Públiques (ESRP). L’acte ha servit per posar de manifest els diversos reptes que tenen les administracions públiques d’Andorra i Catalunya i debatre les possibles solucions. El Secretari d’Estat d’Agricultura, Medi Ambient i Sostenibilitat, Marc Rosselló, i una vintena d’experts han participat en les diferents taules de debat que abordaven la problemàtica des d’una visió transversal.

La directora del Centre d’Estudis Ambientals de la eUniv, la Dra. Conxa Puebla, ha afirmat que “la jornada ha estat tot un èxit i posa de manifest les dificultats reals de la posada en marxa de les mesures de l’Economia Circular que afecten la gestió de residus urbans i municipals, tant a Andorra com a Catalunya”. El rector de la eUniv, el Dr. Antoni Noguero ha explicat que “és per aquesta raó que el Centre d’Estudis Mediambientals, juntament amb l’Observatori Europeu de la Comunicació de l’Escola de Doctorat J.H. NEWMAN de la eUniv, han decidit convocar una jornada específica dedicada a aquest repte”.

La eUniv és una Universitat andorrana que ofereix estudis online en els camps de l’administració d’empreses, el dret, les humanitats, la psicologia i la llengua catalana. Es va constituir formalment el desembre de 2019 i va començar la seva activitat acadèmica el curs 2020-2021. Des d’aleshores més de 170 alumnes andorrans, espanyols i llatinoamericans s’han matriculat en els diferents estudis que ofereix la universitat.

Inauguració de l’acte per pert del Secretari d’Estat d’Agricultura, Medi Ambient i Sostenibilitat, Marc Rosselló