La eUniv i ECAS signen un conveni de col·laboració acadèmica

La universitat amb seu a Andorra incorporarà l’escola de formació professional com a centre associat per oferir estudis enfocats al món immobiliari i financer

El passat 1 de gener, la Universitat Europea (eUniv) i la Escuela de Criminología Aplicada y Seguridad (ECAS) van signar un conveni d’associació en virtut del qual l’escola de formació professional passa a formar part de la eUniv en qualitat de centre associat.

El Vicerector de Formació Continuada i Extensió Universitària de la eUniv, el Dr. Lluís G. Jiménez, i el president de l’ECAS, el Sr. José Ramón Fernández Dieguez, van expressar la seva voluntat de promoure la professionalització del sector immobiliari. En aquest sentit, el conveni preveu que l’ECAS podrà implementar diversos ensenyaments com, per exemple, Diplomes d’Estudis Universitaris Inicials i Avançats o Títols de Postgrau d’Iniciació i d’Especialització, entre d’altres.

ECAS és una escola de formació centrada a la formació subvencionada i la formació universitària; en concret, en postgraus especialitzats de diferents sectors. ECAS ofereix la seva formació des de fa 10 anys, coincidint amb la implementació del Pla Bolonya. L’any 2020 va unir-se amb GRUPO BEST (grup immobiliari i d’intermediació financera) per crear una formació regalada pel sector immobiliari i financer.