L’OEC de la eUniv i ESRP colabora en la IX edició del Symposium

Per segon any consecutiu, l’OEC (Observatori Europeu de la Comunicació) de la eUniv i ESRP ha col·laborat amb el Symposyum Grafica. Aquest patrocini s’emmarca dins dels objectius del centre de recerca, com és el fet de promoure les activitats d’investigació científica i doctoral en els àmbits específics de la Comunicació, la Publicitat, les Relacions Públiques i el Màrqueting.

La novena trobada internacional de recerca en disseny gràfic i publicitat es va celebrar els dies 6, 7 i 8 de setembre de 2023 a LISBOA (Portugal). En aquesta edició l’amfitrió del symposium es va celebrar al TGRAF Centre d’Estudis en Tecnologies Gràfiques de l’ISEC Lisboa · Institut Superior d’Educació i Ciències.

El Symposium d’enguany va comptar amb ponències orals, online i en format poster en relació a al disseny gràfic i la creativitat publicitària a càrrec de diversos ponents.

El dia 6 de setembre es va fer la inauguració, presentació i explicació dels objectius de la novena edició i, els dies 7 i 8 de setembre, es van dur a terme diverses taules que configuraven el cos principal de la trobada. En els següents enllaços es poden recuperra les intervencions dels ponents:

7 de setembre:

 1. Investigación 1. https://youtu.be/vLl6vomp67k
 2. Didáctica 1. https://youtu.be/k3YEcPL-qUg
 3. Investigación 2. https://youtu.be/HvzdEctiteE
 4. Conferencia central. https://youtu.be/UeHvggoXI9Y
 5. Didáctica 2. https://youtu.be/c4fRB89FCPw
 6. Investigación 3. https://youtu.be/TIp7cuzZtwI
 7. Workshop investigación. https://youtu.be/xgWr3_v6tuY
 8. Pósters. https://youtu.be/mbeEJFMOoVA

8 de setembre:

 1. La profesión. https://youtu.be/34YKpIvoHRM
 2. La investigación. https://youtu.be/rHkX0F9c4Zw
 3. Investigación 4. https://youtu.be/8qxo2BFZx7g
 4. Investigación 5. https://youtu.be/RUDeAFnHpTY
 5. Conclusiones y IX Symposium grafica. https://youtu.be/mxd3sWm2wXU