Participació de la eUniv a la reunió de l’Associació Internacional pels Estudis Neollatins (IANLS)

Cada tres anys, els membres de l’Associació Internacional d’Estudis Neollatins (IANLS) es reuneixen i participen d’unes jornades que duren una setmana. Amb els anys, aquest esdeveniment s’ha convertit en la conferència individual més important en l’àmbit dels estudis neollatins. Les comunicacions presentades en aquestes jornades ofereixen una visió general de l’estat actual de la recerca neollatina; les seves tendències actuals, temes populars i metodologies.

L’any 2022, els membres de l’IANLS es van reunir a Lovaina on fa 50 anys va tenir lloc el primer d’aquests congressos. Fruit d’aquestes jornades s’ha publicat el llibre “Acta Conventus Neo-Latini Lovaniensis. Actes del XVIII Congrés Internacional d’Estudis Neolatins (Lovaina 2022)”.  Els articles tracten una àmplia gamma de camps, com ara la literatura, la història, la filologia i els estudis religiosos.

El Dr. Daniel Alvàrez, professor de Llengües Clàssiques de la Facultat d’Arts i Humanitats de la Universitat Europea-IMF, ha participat en aquestes jornades publicant l’article “Defenestratio ex Deputatione iurisperiti Narcissi de Sancto Dionisio et acta pertinentia Latine scripta (1425–1428)”.

E-Book ISBN: 9789004695580