Reordenació de les Facultats i del professorat de la eUniv

La Junta Acadèmica de la Universitat va acordar en la seva sessió ordinària del mes de setembre, a instàncies del Protonotari Acadèmic, reordenar l’estructura inicial de les facultats del professorat a fi de simplificar-la i adaptar-la a l’estructura clàssica.

A partir d’aquesta reordenació, la primera facultat inclourà el professorat vinculat a les àrees de coneixement científic d’Arts i Humanitats, la segona al de Dret i Ciències Socials, i la tercera la de Medicina i Ciències de la Salut, que es crea ara per a poder acollir el nou professorat dels estudis estatals de Psicologia i dels propis d’Odontologia. Es preveu també la creació d’una quarta facultat quan s’implantin els estudis de Teologia a la eUniv.

L’acord contempla també que cada facultat empri un únic color en els actes acadèmics solemnes, que serà el corresponent a la tradició universitària clàssica: blau cel per a la primera, vermell per a la segona, el groc per a la tercera i blanc per a la futura quarta.

D’acord amb els estatuts de la eUniv, el càrrec del Deganat el detenta el professor o professora amb el grau de doctor que tingui més edat, i la Secretaria correspon a qui sigui més jove.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *